Sibrik Kastélyszálló

BOZSOK Alpokalja

Programajánló
bővebben... A tapasztalati tanulás módszertanával vezetett Outdoor tréningek cégeknek, és felnőtt csoportoknak, közösségeknek.
Outdoor csapatépítő tréningek
Program
A tapasztalati tanulás módszertanával vezetett Outdoor tréningek cégeknek, és felnőtt csoportoknak, közösségeknek.
bővebben... Ez a program nem kíván különleges állóképességet, nem kell hozzá extra felszerelés, és nem kerül sokba. Kellemes vasárnapi családi program, családcentrikus apukáknak!
Kerékpáros program csoportoknak, cégeknek.. Kerék – Vár - Túra
Kerékpáros felfedező túra a határon egy cseppet túl…
Ez a program nem kíván különleges állóképességet, nem kell hozzá extra felszerelés, és nem kerül sokba. Kellemes vasárnapi családi program, családcentrikus apukáknak!
bővebben... Kikapcsolódás, szórakozás, jókedv és kaland!Ez a kulcsa egy sikeres csapatépítő tréningnek. Ha mindezt szeretné gyönyörű angol kastélyparkban, távol a város zajától, baráti hangulatban, egy tapasztalt csapat segítségével megszervezni, megtalálta az ideális helyszínt.
Csapatépítő programok
Kikapcsolódás, szórakozás, jókedv és kaland!
Kikapcsolódás, szórakozás, jókedv és kaland!Ez a kulcsa egy sikeres csapatépítő tréningnek. Ha mindezt szeretné gyönyörű angol kastélyparkban, távol a város zajától, baráti hangulatban, egy tapasztalt csapat segítségével megszervezni, megtalálta az ideális helyszínt.